V ponedeljek, dne 15.2.2021, se vrata šole na stežaj odpirajo za vse učence!
Zimske počitnice so v času od 22. – 26.2.2021

URNIK
1.- 3.r po že utečenem programu.

Ostali učenci 4.-9.r, začnejo s poukom ob 8.20 uri. Pred šolo, ob 8.10 počakajo razrednika/čarko in skupaj odidejo v šolsko stavbo. Na vhodu si razkužijo roke in odidejo do matične učilnice. Garderob zaenkrat ne uporabljamo, zato se pred učilnico sezujejo, oblačila odnesejo v učilnico.

Pouk bo potekal po URNIKU v eAsistentu. Izjemoma se bodo IZBIRNI PREDMETI izvajali na daljavo, navodila za delo bodo v spletnih učilnica, razen obvezna izbirna predmeta nemščine in španščine, ki bosta potekala v šoli.

Prvo šolsko uro v ponedeljek bo razredna ura. Učenci bodo dobili vse potrebne informacije za pouk, prehrano,  izvedbo posebnih dni (KD, ŠD),  NIJZ priporočila…

Pouk bo potekal  le v matičnih učilnicah oddelkov po sistemu mehurčkov, kar pomeni, da se skupine ne mešajo.

Za učenke/učence 4. r se priporoča, da šola v dogovoru s starši organizira podaljšano bivanje le za tiste učenke/učence, ki to nujno potrebujejo. (učenci sporočijo razredniku na razredni uri)

PREHRANA
Tudi šolska kuhinja bo za prijavljene učence nudila vse obroke. Malica bo za vse učence v učilnici. Kosilo bo za prijavljene učence  v jedilnici, takoj po končanem pouku oz. po razporedu.

Morebitne spremembe prehrane sporočite čimprej na  e-mail vodje ŠP: romana.dvorsak@osnf.si. Popoldanska malica  bo organizirana po zimskih počitnicah.

NIJZ PRIPOROČILA
Na šoli bomo upoštevali navodila in priporočila zdravstvene stroke (NIJZ). Prosimo vas, da si jih preberete in jih upoštevate …povezava Poostrena higienska priporočila:

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/poostrena_higienska_priporocila_za_izvajanje_pouka_v_osnovni_soli_za_preprecevanje_sirjenja_sars-cov-2.pdf.pdf

Zdravi učenci pridejo v šolo z MASKO, katero uporabljajo tudi v skupnih prostorih šole. Vzdržujejo priporočila MEDSEBOJNE RAZDALJE (1,5 oz. 2 metra).

V primeru oblikovanja heterogene skupine je nošenje mask pri pouku za učenke/učence in učiteljice/učitelje obvezno.

Z upoštevanjem vseh navedenih ukrepov zmanjšamo možnost za prenos povzročiteljev okužbe. Za pravilno izvajanje samozaščitnih ukrepov smo odgovorni vsi.

Ostanimo zdravi!

Učenci, veselimo se srečanja z vami in Vas lepo pozdravljamo!

Damjana Korošec, ravnateljica

P.S.
Vsem, ki ste si izposodili AV sredstva (računalniki, tablice) preko šole sporočam, da jih boste vrnili, ko ne bo več oranžne faze oziroma, ko vas o tem obvestimo.

(Skupno 211 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost