Spoštovani starši in devetošolci!

Obveščamo vas, da s ponedeljkom, 25. 5. 2020, pričenjamo s poukom  za učence 9. razreda. Obveščamo vas o spremenjenem hišnem redu, prihajanju in odhajanju iz šole ter drugih izvedbenih podrobnostih.

PONEDELJEK, 25. 5. 2020:

Prihod v šolo in začetek pouka: vsi učenci 9. razreda začnejo s poukom ob 8.20 uri. Deset minut pred začetkom pouka (8.10) se zberejo na dvorišču pred glavnim vhodom, kjer počakajo.

Razredničarka jih povabi  v stavbo. Kdor preko e pošte  ni oddal IZJAVE 1, le to odda fizično razredničarki. V primeru, da ste  IZJAVO 1 pozabili doma, jo dobite v šoli. Učenci upoštevajo navodila NIJZ ( smer gibanja, razkuževanje,  soc. razdalja 1,5-2m…)

Oddelek bo skladno s priporočili NIJZ razdeljen v 2 skupini, zato razredničarka vsakemu posebej pove, v kateri skupini in razredu je.

  1. skupina: 10 učencev v učilnici 9
  2. skupina: 10 učencev v učilnici 18

Učenci bodo v spremstvu učitelja obuti odšli v učilnice. Pred razredom se sezujejo in preobujejo v copate. V razredu imajo za ostala oblačila za to namenjen prostor. Ves pouk bo potekal v isti učilnici. Šolske potrebščine učenci prinesejo s seboj v šolski torbi.
URNIK 9. razred

Prehrana učencev v šoli bo organizirana.  Malica bo učencem razdeljena v učilnici in skupini v kateri bo potekal pouk.  Kosilo za prijavljene učence bo v jedilnici po 6. učni uri 13.40 uri, oziroma takoj po končanem pouku.

Odhod iz šole domov:

Po končanem pouku  se učenci ne zadržujejo v  šoli ampak odidejo domov.

(Skupno 289 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost