Spoštovani učenci in starši!

Odhod v šolo v naravi v Planico je v ponedeljek, 13. 1. 2020, ob 9:00 izpred šole. Pridite vsaj 20 minut prej, ob 8:40, da preverimo opremo in jo pravočasno naložimo na avtobus.

Povratek je v petek, 17. 1. 2020, predvidoma ob 15:15. O morebitni spremembi ure povratka vas bomo obvestili preko spleta.

Seznam potrebne opreme
Dobro preglejte seznam potrebne opreme. Ne pozabite na zdravstveno izkaznico, morebitna zdravila z navodili za jemanje ter seveda na smučarske čevlje in močnejše planinske čevlje za pohode. Obeta se nam delno sončno vreme z zelo mrzlimi jutri, zato ne pozabite tudi na topla oblačila, sončna očala in smučarska očala. Copati za v dom naj bodo na vrhu potovalke.

Učenci, ki si bodo posteljnino izposodili v domu, naj imajo pripravljenih 4,4 €, da to ob prihodu poravnamo na recepciji.

Mobilni telefoni so prepovedani, odsvetujemo pa tudi vse ostale multimedijske pripomočke, saj gre navsezadnje za šolo v NARAVI. Za morebitne izgube učenci odgovarjajo sami. Če bodo kakršnekoli težave in problemi, bodo učenci lahko poklicali iz šolskega mobilnega telefona.

Podpisani izjavi o privolitvi za prevoz in fotografiranju učenci oddajo najkasneje do petka ali v ponedeljek na avtobusu.

Razrednika: Jure Kozjek, Irena Baraga
Vodja šole v naravi: Nina Ferfila
Vodja smučanja: Stašo Turk

 

(Skupno 161 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost