V okviru športnih in likovnih izbirnih predmetov smo letos odšli na tabor v Kranjsko Goro. Nastanjeni smo v domu CŠOD, za program pa smo letos poskrbeli sami. Kljub slabši vremenski napovedi, nam je vreme res služilo, saj je začelo deževati šele v soboto zvečer. Tako smo veliko aktivnosti opravili v naravi. Pri likovnem snovanju so učenci slikali zunaj, kiparili, bili na Zelencih, jezeru Jasni in še mnogo drugih aktivnosti.

Športniki pa smo se v petek takoj po kosilu odpravili na pravo kolesarsko turo. Odšli smo v dolini Vrata. Prekolesarili smo 49km, videli Mojstrano, slap Peričnik in seveda mogočno severno steno Triglava. Kljub kar naporni turi, so bili na koncu vsi veseli in hvaležni za to izkušnjo. V soboto pa smo dopoldan odšli do lovske koče Brvog na Srednjem vrhu (malo nad 1300 m.n.m.). Vse skupaj 3,5h hoda, učenci so jo zmogli z veseljem. Popoldan pa spet na kolo, tokrat na malo krajšo turo – do Planice. Tisti neumorni so odšli še na vrh letalnice in izkusili dihjemajoč pogled z vrha.

Zvečer smo se na plesu podružili še z šolo iz Slovenske Bistrice. Jutri pa nas čaka deževen dan, vendar nam zagotovo ne bo dolgčas. V Ljubljano se vrnemo malo pred 14h.

od nas do vas

(Skupno 165 obiskov, današnjih obiskov 1)