Ta vikend smo bili na vikend taboru izbirnih predmetov v Bohinju. Udeležili so se ga učenci, ki so se prijavili na naslednje izbirne predmete: Šport za sporstitev, Športa za zdravje, Izbrani šport in Likovno snovanje. Letos smo imeli res srečo z vremenom, saj je bil ta vikend v Bohinju idealen. Vse tri dni popolnoma snočno, toplo, okoli nas pa čudoviti hribi prekriti še z debelo snežno odejo.

V petek smo po nasmestitvi in kosilu že začeli s prvimi aktivnostmi: kanuji na jezeru, plezanje po naravnem ledeniškem balvanu in ustvarjanje v likovnih delavnih. Zvečer smo imeli še turnir v namiznem tenisu, v soboto dopoldan pa so skupine zamenjale petkove aktivnosti. V soboto popoldan smo odšli na čudovito krožno kolesarsko turo do Bohinjske Bistrice. Skupaj smo prekolesarili 22km, z vzponi in spusti.

V nedeljo pa smo vsi skupaj odšli na prekrasen pohod v korita Mostnice. Deroča voda je izdolbla številne tolmunčke in male soteske, ki so res vredni ogleda. Še posebej lep je razgled s slončkovega ali hudičevega mostu.

Letošnji tabor športnih in likovnih izbirnih predmetov je bil tako res čudovit in se že veselimo naslednjem v šolskem letu 2018-19.

Slike pridejo kmalu;-)